60-годишен мъж е с политравма след като бе прегазен от

...
60-годишен мъж е с политравма след като бе прегазен от
Коментари Харесай

Мъж пострада тежко при падане от каруца

60-годишен мъж е с политравма откакто бе прегазен от ремарке, теглено от кон на пътя Горно Церово - Благоевград, оповестява БГНЕС. По информация на организацията, сега потърпевшият се транспортира към „ Пирогов “. Сигналът за случая е подаден малко след 12:00 ч. през днешния ден (13.06.20 г.). Мъжът впрегнал коня в малко тракторно ремарке, качил се на него дружно със брачната половинка си и тръгнали да берат череши в местността „ Козлодуй “, намираща се край път Е-79 - Благоевград - Симитли.
По наклона от селото към Благоевград, част от ремаркето почнало да удря коня в задните крайници. Той се подплашил и не се подчинявал на командите с юздата. Поради заплахата от катурване по стръмното, каруцарят понечил да скочи, с цел да спре коня, само че попаднал под ремаркето, което минало през него.  След това, ремаркето блъснало и коня, на който счупило крайници. С кола за спешна помощ потърпевшият мъж е превозен до СПО на МБАЛ - Благоевград с черепно-мозъчна и гръдна контузии.
Освен това, каруцарят е с пневмоторакс, в резултат на удара от ремаркето. В 14:30 ч., съпроводен от реанимационен екип, потърпевшият е превозен за УМБАЛСМ „ Пирогов “. Съпругата му не е потърпевша.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР