60-годишен е починал, след като е приел антималарийно лекарство без

...
60-годишен е починал, след като е приел антималарийно лекарство без
Коментари Харесай

Мъж почина при опит за самолечение на коронавирус с антималарийно лекарство в САЩ

60-годишен е умрял, откакто е приел антималарийно лекарство без рецепта при опит за лекуване на ковид, се споделя в изказване на здравната компания Banner Health, представено от БНР.

"Мъж е умрял, а брачната половинка му е в сериозно положение, откакто двойката е погълнала хлорохин фосфат. Това е добавка, постоянно употребена в аквариумите за разчистване на рибните резервоари. В рамките на тридесет минути след приема двойката изпитва незабавни резултати, изискващи незабавното им приемане в близка болница на Banner Health ", се споделя в изказването.

СЗО: Съединени американски щати могат да се трансфорат в нов епицентър на ковид

По-рано президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп съобщи, че антималарийните медикаменти, евентуално ще "променят играта " с ковид и ще се оферират в Ню Йорк и други места от вторник, като преди този момент той предложи хидроксихлорохин и азитромицин да се употребяват дружно "незабавно ".

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2213  Започва повторна стерилизация в Дупница Започва повторна стерилизация в Дупница  Астматиците да не стопират контролиращата си терапия и по време на пандемията Астматиците да не стопират контролиращата си терапия и по време на пандемията  Мелания Тръмп се тества за ковид Мелания Тръмп се тества за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР