60 години след смъртта си холивудският секссимвол Мерилин Монро продължава

...
60 години след смъртта си холивудският секссимвол Мерилин Монро продължава
Коментари Харесай

Показват изложба с лични вещи на Мерилин Монро

60 години след гибелта си холивудският секссимвол Мерилин Монро продължава да вълнува хиляди. Тя е една от най-желаните и красиви дами с сполучлива кариера в Холивуд и се радва на любовта на безбройните си фенове. Светът ще я запомни постоянно усмихната макар безбройните нещастия в живота ѝ.

По мотив годишнината от гибелта ѝ двама от най-запалените фенове и буйни колекционери на движимости на холивудската икона - Скот Фортнър и Грег Шрайнер, сплотиха сбирките си за обща галерия, озаглавена „ Спомен за Мерилин”. Фортнър е историк, експерт за живота на актрисата, до момента в който Шрайнер е президент на почитател клуба на актрисата – „ Мерилин завинаги”.

Китайският спектакъл в Холивуд е хазаин на експозицията, в която могат да бъдат видени костюми, фотоси и персонални движимости на актрисата. Мястото не е определено инцидентно. Там се пазят отпечатъците от ръката и краката на актрисата. В експозицията са включени и няколко редки фотоси на Монро, благосъстоятелност на организация Limited Runs.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР