60 държави ще представят културата и традициите си на ежегодния

...
60 държави ще представят културата и традициите си на ежегодния
Коментари Харесай

60 държави се включват в 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София


60 страни ще показват културата и традициите си на годишния Благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Тази година събитието ще се организира на 2 декември, неделя, от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети за базара могат да бъдат закупени онлайн, както и в мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

Акцентите в програмата на благотворителното събитие бяха показани през днешния ден на специфична конференция, в която се включиха Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София, Никол Симънс, съкоординатор на 24-тото издание на Базара, както и основни спонсори и сътрудници.

 60 страни се включват в 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

В тазгодишния Благотворителен базар ще се включат петима от най-обичаните музикални актьори в България. Рут Колева, Поли Генова, Веси Бонева и Деси Андонова ще показват своите най-големи шлагери сред 13:00 и 16:00 часа в зала 4 в Интер Експо Център. От 17:00 до 19:00 часа Устата и музикантите от " Мехехе " пък ще вземат участие в специфичното събитие " Вечер на Базара ", което ще се организира за първи път тази година.

" Повече от 20 години Благотворителният базар на Международен женски клуб – София дава опция на всички ценители на международната просвета да се включат в едно неповторимо околосветско странствуване. Само за ден столицата ни се трансформира в пресечна точка на традициите на страни от целия свят, обединени към значими обществено значими дела. По този метод ние се борим за основаването на една по-добра България – задача, която заслужава поддръжката на всеки един от нас ", показа Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София.

Всички доходи от Базара ще бъдат дарени за благотворителните начинания и планове, които Международен женски клуб – София поддържа. През 2017 година на събитието бяха събрани 373 000 лева, с които бяха подкрепени 24 значими дела, като задачата на уредниците е тази година мероприятието да реализира още по-забележителни триумфи.

Стандартните билети за Базара са на стойност от 6 лева, а тези за студенти и пенсионери – 2 лева Предлага се и смесен билет за фамилии на цена от 14 лева, както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност от 25 лева, който дава достъп до церемонията за разкриване на Базара с всички публични посетители, както и специфични дарове от Международен женски клуб – София. Всички искащи да посетят Базара могат да закупят билети с понижение авансово от мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

 60 страни се включват в 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

24-тият Благотворителен базар на Международен женски клуб – София се организира със специфичната поддръжка на ContourGlobal, " МБАЛ-Уни Хоспитал " – Панагюрище и Novo Nordisk. Основен принос за реализацията на събитието имат и сътрудниците на организацията – Столична община, Inter Expo Center, M3 Communications Group, Inc., ЦУМ, Форс Делта ООД, Уни Кредит Булбанк, Екопак, Allied Pickfords, Nu Boyana Film Studio, Metropolitan Hotel, Българска търговско-промишлена палата и Съвет на дамите в бизнеса.

Повече за Международен женски клуб – София може да откриете ТУК, както и във фейсбук страницата на Международен женски клуб – София.

Повече за Базара може да откриете на ТУК

Билети за Базара може да закупите от ТУК

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР