6-в-1 (да шест) овлажнител, грунд, препарат за премахване на грим

...
6-в-1 (да шест) овлажнител, грунд, препарат за премахване на грим
Коментари Харесай

Заблуди ме веднъж „чудотворният“ крем на Michelle Keegan за £8 е „чудо за много задачи“

6-в-1 (да шест) овлажнител, грунд, препарат за унищожаване на грим и други, които са уловили вниманието на звезди като Мишел Кийгън, Карли Клос, Сидни Суини и Лейди Гага се продава в Amazon за £8,06 (30 мл). Един от най-продаваните уеб сайтове за извършване на покупки, Embryolisse - Lait-Crème Concentré е разказан като крем „ знамение “ и съдържа примес от естествени съставки, богати на мастни киселини, растителни екстракти и витамини за повишение на влажността на кожата ви, главните хранителни субстанции и работи като преграда от тежки условия.

„ Изключителният “ крем, който е приветстван като „ първокласно богат “ и оставя кожата „ еластична и влажна “, запълва фините линии и изглажда възпаленията и раздразненията „ неотложно “ с помощта на включването на масло от шеа, пчелен восък, алое вера и соеви протеини (за да назовем единствено няколко съставки).

След като стана вирусна в TikTok - с 40 милиона проявления на хаштагове - френската примес, чиято цена е малко над £8, е обичан от известни гримьори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР