6-ти юни е стартът на шестото поред издание на Премиум

...
6-ти юни е стартът на шестото поред издание на Премиум
Коментари Харесай

Премиум Рали София – Свети Влас Стартира Ударно Лято 2018!

6-ти юни е стартът на шестото подред издание на Премиум Рали София – Свети Влас. Тази година Хотел „ Маринела “ ще е хазаин за формалното начало на 4-дневното премеждие, което към този момент е открило себе си като само по рода си събитие в страната за феновете на коли, адреналин и страхотни преживявания.

Тази година километрите в Ралито са над 1200км. и се минава през 3 страни. Сезон 2018 дава обещание да остави дълготраен спомен за страхотните страсти от пътуването, главозамайващите естествени пейзажи и красиви планински пътища. Основните дестинации на Събитието тази година са: София, Скопие, Солун, писта Серрес, Александрополис и Свети Влас.

Вече е доказано присъединяване на над 30 тима, а лимитът, подложен от уредниците, е 40. Част от записалите се коли за тазгодишното Рали са:  спортният „ звяр “ на Mercedes Benz – AMG GT R, Porsche GT3 RS – модел, особено основан от Porsche за писта, Ferrari 488 – 8-цилиндров мотор, над 650 коня, притежател на премия „ Суперкола на годината “ от Top Gear, AUDI R8 SPYDER – изключителната мощност на 8-цилиндровата немска машина ще радва автомобилните почитатели по време на Ралито, Mercedes Benz C63 AMG S Coupe модифицирано от Manhart с над 700к.с.  , Nissan GT-R Black Edition – Модел, чийто предходник години наред беше първото нещо, което хората си показват като чуят „ суперкола “ – Nissan Skyline, Aston Martin DB11 – подсигуряваме Ви, че Джеймс Бонд не е сбъркал с избора си на кола, Lexus LC500 –Страхотно лъчение, страховит екстериор и страхотна мощност. От Мотобул и Orlen oil ще имат особено присъединяване с рядката Alfa Romeo C4.

За най-важното тестване по време на Ралито, а точно – time-attack на писта Серес, Премиум Рали София – Свети Влас си партнира с Overdrive в организирането на вторият за Гърция Overdrive Lap Battle. Колаборацията сред Премиум Рали София – Свети Влас и Overdrive за първото събитие на пистата в Серес бе доста сполучлива. По време на Мартенското издание на Overdrive Lap Battle с изключение на адреналина и страхотните страсти, бе усъвършенстван и върхът за най-бърза обиколка на самата писта.

Престоя в Скопие на участниците на Ралито е с епицентър петзвездният хотел Park Hotel & SPA, който е желана локация в македонската столица. Всеки един от посетителите бива посрещнат по отговарящ метод от усмихнатия личен състав. Страхотните маниери, изпипаните дребни елементи и професионализма на екипа на хотела подсигуряват приятното превозване на всички.

Финалът на Сезон 2018 на Премиум Рали София – Свети Влас ще е в Свети Влас със запаметяващо се Парти в напълно реновирания и усъвършенстван Planet Yacht Club.

Повече информация и присъединяване в Ралито може да намерите в уеб страницата на форума.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР