6 талисмана за пари, късмет и любов през 2023 г.

...
6 талисмана за пари, късмет и любов през 2023 г.
Коментари Харесай

6 талисмана за пари, късмет и любов през 2023 г.

6 талисмана за пари, шанс и обич през 2023 година Новата 2023 година към този момент е тук. Надяваме се тя да е по-спокойна, само че и късметлийска. И тази година няма да пропуснем да си купим нов амулет, който да ни донесе благополучие, да ни оказва помощ да сме по-уверени, когато ни липсва кураж или имаме компликации. Ако сте любопитни кои талисмани могат да ви обкръжат с позитивна сила, вижте повече за тях.
Фигурка на заек, украшение със признака на шанса за 2023 – заекът
В Китай се счита, че носенето на признака на вашето зодиакално животно носи шанс. 2023 година съгласно китайския зодиак ще е годината на Водния Заек. Ако това е вашата китайска зодия, можете да носите украшение, на което е изобразено зайче – гривна, колие, обици. Но даже и това да не е вашата зодия, сходно украшение също би ви донесло благополучие. Не забравяйте да декорирате в дома си и красива дрънкулка на заек.
Зелен нефрит
В китайската просвета нефритът е скъп поради своята хубост, устойчивост и духовно значение. Китайците имат вяра че този хубав камък е доста мощен в това да притегля шанс, само че също тъй че има и защитни свойства за своя собственик. Ето за какво доста родители в Китай подаряват на децата си нефритена гривна или огърлица, с цел да им пожелаят шанс. Открийте вашата гривна или хубав наниз със зелен нефрит и бъдете късметлии през 2023-а.
Китайски монети за привличане на благосъстояние
Наричат ги също и фъншуй монети. За тези красиви талисмани за шанс се счита, че могат да създадат притежателя си по-богат. В кръгла форма с квадратен отвор по средата и постоянно свързани с пълен червен конец. Кръглата форма символизира небето, до момента в който квадратната дупка съставлява земята. Това е алегорично, защото хората имат вяра, че черпи позитивна сила както от небето, по този начин и от земята. Монетите може да се носят като гривна или да се закачат в дома наоколо до входната врата като украса.
Дървото на парите направено от кехлибар или цитрин
Прекрасно декоративно бижу за дома или офиса ви. Във фъншуй дървото на парите е известен амулет за шанс, който постоянно се употребява за привличане на позитивна сила и разцвет. Цитринът се счита за камък на благосъстоянието. Кехлибарът също носи шанс с парите. Според правилата на фъншуй, югоизточният ъгъл в обещано помещение или дома е този, който дава отговор за благосъстоянието и точно там би трябвало да се декорира това дърво. Но даже и да не сте сигурни с посоките, просто украсете дома си с едно такова дърво на парите.
Фигурка на смеещия се Буда
Чудесен амулет за шанс за позитивност през новата година. Смеещият се Буда постоянно се преглежда като знак на обилие, разцвет. Ето за какво мнозина го считат за един от най-мощните талисмани за шанс. Има поверие, че тази дрънкулка носи и позитивна сила, помагайки на притежателя си да притегли шанс в живота си.
Розов кварц за обич
В света на кристалите и полускъпоценните камъни розовият кварц е измежду най-хубавите камъни за привличане на шанс и обич. Също по този начин се свързва със състраданието и шанса. Във фъншуй се счита, че този розов камък носи позитивна сила в дома. Може да се носи под формата на аксесоар или да се сложи в спалнята.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР