6 ситуации, в които е по добре да премълчите в

...
6 ситуации, в които е по добре да премълчите в
Коментари Харесай

6 случая в, които не бива да сте честни с мъжа ви

6 обстановки, в които е по добре да премълчите в връзките с мъжа ви

Най-добрите взаимоотношения са построени върху почтеност. Всъщност е значимо, с цел да имате сполучлива връзка. Но има някои обстановки, при които цялостната почтеност не е потребна за връзката ви. В тази публикация ще обърнем внимание на тези неща.

1. Не  харесвате стила на обличане на мъжа ви

Трябва ли да му кажеш? Не, в случай че той непосредствено не те попита какво мислиш за неговия жанр. Можете да повлияете на стила му, като му кажете, че наподобява ужасно, когато носи нещо, което смятате, че не е толкоз неприятно. Можете също да му подарите облекла, с цел да му помогнете да види, че има повече благоприятни условия в модата.

2. Че понякога мислите за някогашния си

Добре е, в случай че имате приятни мемоари от предходна връзка. Може би сте се разделили в другарски връзки или си спомняте времето си дружно като специфичен миг в живота си. Не би трябвало да споделяте това с мъжа ви. Освен в случай че това не се отразява връзки ви, като да вземем за пример, че обмисляте да се върнете при някогашния си. Не го споменавайте! От време на време мисълта за някогашен не е нещо, за което да се притеснявате.

3. Че не харесваш фамилията му

Не е краят на света, в случай че не харесваш майка му. Основното нещо е да не го превръщате в проблем. Следователно, в случай че ще бъдете дружно, ще би трябвало да се справите с тях до известна степен. Не е нужно да сте най-хубави другари, само че би трябвало да сте учтиви.

4. Не харесваш приятелите му

Не забравяйте, че той може да също да не харесва това, което вършиме, когато се съберете с приятелките си. Докато вашият човек ви остава правилен, когато се обикаля с приятелите си, премълчавайте мнението си за тях. Важно е и двамата да имате свои лични другарства.

5. Че е имало и по- положителни от него в леглото

Дори и да е правилно, да кажеш на мъжа си това е просто нараняващо. Сексът постоянно може да се усъвършенства. Ако чувствате, че нещо липсва в спалнята, тогава говорете с него за това, а не за това какъв брой зле е представянето му по отношение на другите.

6. Че вашите другари и семейство не го харесват

Точно както вие не бихте се интересували да знаете, че неговите другари или семейство, че не ви харесват изключително, той също не би желал да чуе това.

Инфо: womens.ca/pixabay

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР