6-седмично бебе, спящо в креватчето си, беше разкъсано до смърт

...
6-седмично бебе, спящо в креватчето си, беше разкъсано до смърт
Коментари Харесай

6-седмично бебе, разкъсано до смърт от семейно хъски, докато спеше в креватчето си

6-седмично бебе, спящо в креватчето си, беше раздрано до гибел от кучето на фамилията — до момента в който родителите му обръщат тъгата си

Малкият Езра Мансур умря от пострадванията си в четвъртък, шест дни откакто видимо опитоменото хъски беше нападнато в дома му в Ноксвил, Тенеси.

„ Да бъда негова майка беше най-голямата чест и най-хубавото нещо, което в миналото съм правила “, сподели скърбящата майка на бебето Клои Мансур пред WVLT.

Езра е бил в болничното заведение в сериозно положение близо седмица, преди да почине, съгласно родителите му за първи път. Сред пострадванията му с заплаха за живота са мозъчен кръвоизлив и мозъчен оток.

„ Напълно непровокираната “ офанзива изненада фамилията. Кучето, което притежаваха в продължение на осем години, беше едно от двете в дома, само че нито едно от тях нямаше история на експанзия.

Докато животът на дребния Езра беше трагично пресечен, неговите родители Марк и Клои взеха решение да оказват помощ на други бебета в потребност, като подариха неговите органи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР