6 са регистрираните пожари с преки материални щети през двата

...
6 са регистрираните пожари с преки материални щети през двата
Коментари Харесай

Натоварени почивни дни за пожарникарите: Гасиха 6 сериозни пожара във Варна и региона

6 са записаните пожари с директни материални вреди през двата почивни дни, оповестяват от ОДМВР – Варна. Серията стартира в ранните часове на събота, когато към 03:40 часа е получен сигнал за пожар в бали плява, намиращи се в с. Петров дол.

Няма потърпевши хора. Причината за пожара се обяснява. Изгорели са 75 бали фураж.

Пак в събота към 17:30 часа, е получен сигнал за пожар в избено помещение, намиращо се в постройка на ул. «Д-р Пискюлиев» във Варна. Няма потърпевши хора. Причината за пожара се обяснява. Изгорели са домашно имущество и електрическа апаратура, опушени са 50 кв. м. стени. Същата вечер, към 20:30 часа, е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се в с. Величково. Няма потърпевши хора. Причината за пожара е погрешно потребление на отоплителен апарат. Изгорели са: покривна структура – 50 кв. м., мебели, еклектрически уреди. 

В събота към 11:40 часа, е получен сигнал за пожар в «Лада», намираща се в с. Брестак. Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване. Унищожен е целият автомобил. По-късно, към 19:05 часа, е получен сигнал за пожар в кухнята на къща, намираща се с. Детелина. Няма потърпевши хора. Причината за пожара се обяснява. Изгорели са електрически уреди, домашно имущество, опушени са 45 кв. м стени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР