6 пъти шампион на Италия с Милан, 3 пъти вдигал

...
6 пъти шампион на Италия с Милан, 3 пъти вдигал
Коментари Харесай

Легендарният Барези: Борете се докрай! Мечтите се сбъдват!

6 пъти първенец на Италия с " Милан ", 3 пъти вдигал трофея в Шампионска лига, международен първенец с Италия от 1982 година - Франко Барези има на какво да научи одеве прохождащите играчи. Формулата на легендата на " росонерите " е ясна - пристрастеност, предпочитание и дух.

" На тази възраст би трябвало да се любуват на спорта. Да задържат пристрастеността и ентусиазма си. Хубаво е да се възползват от най-хубавите си качества, да ги развиват. Никога не би трябвало да се предават. Важна е битката до дъно. Мечтите се сбъдват. Аз съм научил това от персонален опит. Винаги споделям " Със пристрастеност, с готовност и дух могат да се реализиран набелязаните цели, които първоначално никой не мисли, че могат да се изпълнят ", поучава Барези пред камерата на bTV.

Той си е сложил амбициозната цел да научи бъдещите звезди, че футболът не е единствено пари, а доста повече, макар че напоследък нещата наподобяват разнообразни.

" В момента младите гледат футбола по друг метод. Играта се промени доста, най-много в чужбина. Има нови ползи. Намесват се малките екрани, бизнес сътрудниците, които въздействат доста. Вече зависи от нас да им предадем уважението, пристрастеността към футбола и да схванат за какво го вършим. Това желаеме да виждаме у тях. Иначе ще загубим доста. Футболът е освен известен. Той е спортът, който по-голямата част от популацията по света гледа. Поради тази причина ние имаме по-голямата отговорност към младите. Трябва да знаят, че първо идва спортния аспект. Ясно е, че всеки желае да бъде първенец.. Въпреки това, не би трябвало да губиш уважението и полезностите, които вършат живота и света почтен и по-спокоен ", разсъждава именитият футболист.

--> Цялото изявление на Валери Генов с Франко Барези, гледайте на 6 януари 2018 година в " Тази събота ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР