6 начина как да накарате вашия човек да се почувства

...
6 начина как да накарате вашия човек да се почувства
Коментари Харесай

6 романтични начина да кажете „обичам те”

6 метода по какъв начин да накарате вашия човек да се почувства специфичен

Има стотици способи да кажете „ обичам те “. Но в случай че търсите нещо малко по-романтично или неповторимо, тогава четете нататък! Ето ви лист с  6-те най-романтични метода да кажете „ обичам те “, допълнен с бюджет, време и канара за романтика!

Посъдете дърво

Какъв по-добър метод да изразите постоянството на любовта си от това да засадите дърво, с цел да отпразнувате първата си година дружно? Изберете място в градината, където вашият вид дърво ще има задоволително място за напредък и където ще получава точното количество слънчева светлина.

Купете Кама Сутра

Повечето мъже отъждествяват романтиката със секса, тъй че за какво да не се присъедините и към нея? Купете хубаво копие на Кама Сутра и залепете записка вътре, с цел да го уведомите, че ще изследвате книгата дружно всяка седмица. Отделяйте особено време всяка седмица и се придържайте към думата си.

Подарете му нещо особено за него

Наемете локален художник, който да сътвори произведение на изкуството единствено за вашия мъж. Това може да бъде картина, рисунка, бижута, статуя, даже набор от фотоси, изобразяващи вашата обич и отдаденост. Поднесете му го на другояче незначителен ден, а не на рожден ден, годишнина или празник.

Направете фотоси особено с, които да кажете „ обичам те ”

Ако сте задоволително смели, наемете фотограф, който да ви направи рисковани, само че с усет будоарни фотоси. Ако бюджетът ви не разрешава професионална фотография, помолете надарен другар да ги направи. Носете бельото, в което той ви харесва най-вече, или купете нещо ново.

Заведете го на обичано за вас място

Какъв по-добър метод да кажеш „ обичам те “ от това да го откъснеш от всекидневието? Планирайте дълго бягство през уикенда някъде, където не сте били преди, или даже до обичана дестинация!

Направете дневник за връзката ви

Започвайки от специфичен ден, може би неговия рожден ден или вашата годишнина, започнете да водите дневник. Напълнете го с анекдоти за деня ви, мемоари за други времена, които сте прекарали дружно, части от текстове или лирика.

Инфо: https://allwomenstalk.com/ttps://pixabay.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР