6-месечното бебе, което беше открито снощи на стълбищна площадка в

...
6-месечното бебе, което беше открито снощи на стълбищна площадка в
Коментари Харесай

Изоставеното в София бебе е живяло в агресивна среда

6-месечното бебе, което беше намерено нощес на стълбищна площадка в столичния квартал " Люлин ", е настанено в Дом за медико-социални грижи. То беше открито в столче за автомобил с записка: " Дайте го на обществените! Успех! ". Полицията откри родителите и ги задържа за 24 часа.

По последна информация родителите на бебето, което беше изоставено, към този момент са освободени. Родителите и бебето са живели в дома на майката на бащата на бебето.

От разкази на съседи излиза наяве, че средата, в която това дете е отглеждано, може да бъде избрана като нападателна. Според съседите нападателни са и взаимоотношенията в дома - както сред двамата родителите, по този начин и сред тях и техните родители.

Пред екипи на полицията бабата е декларирала, че е подготвена да се грижи за детето, в случай че то бъде изведено от Дома за медико-социални грижи.

 До 3 години затвор може да получат родителите на изоставеното в кв. До 3 години затвор може да получат родителите на изоставеното в кв. "Люлин " бебе
Родители изоставиха 6-месечното си бебе в столичния квартал "Люлин ". То беше намерено нощес на стълбищна площадка в столче за автомобил, с записка: "Да...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР