6-ма души погуби коронавирусът в Хасковска област за последното денонощие.

...
6-ма души погуби коронавирусът в Хасковска област за последното денонощие.
Коментари Харесай

Мъж на 36 и жена на 52 г. без заболявания уби вирусът в Хаск...

6-ма души погуби коронавирусът в Хасковска област за последното денонощие. Най- младият е на 36 година от Община Хасково без съпътстващи болести. Без болести е и 52 – годишна жена от Харманлийско, която загуби борбата с вируса, демонстрират данните на Областния щаб. С тях хората, които вирусът умъртви в Хасковска област са към този момент 924.

Според тях, 129 са новите случаи с COVID-19 на 3 ноември. Те са от всички общини в област Хасково, без Маджарово. Сред новите случаи са трима учители. Заболяла е учителка от ОУ ”Димитър Матевски” в Меричлери, под карантина са 14 възпитаници от 7. а клас. Учител от ОУ ”Иван Рилски” в Хасково също е дал позитивен тест за COVID-19, карантинирани са 24 възпитаници от І. д клас и 1 преподавател. Третият учител е от ПГДС „ Иван Асен ІІ”, където под карантина са 26 възпитаници от 10. а клас.

В болнични заведения се лекуват 241 души. Както през вчерашния ден съобщихме, търсят се разновидности за увеличение на леглата в лечебните заведения, само че екипети са на ръба на силите си.

От началото на пандемията в област Хасково от COVID-19 са болни 14593 души, излекуваните са 10 844, а умрелите - 924.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР