6 или 7 партии ще влязат в Народното събрание, сочи

...
6 или 7 партии ще влязат в Народното събрание, сочи
Коментари Харесай

ЦАМ: Над 7% преднина на ГЕРБ пред ПП

6 или 7 партии ще влязат в Народното събрание, сочи последното изследване на Центъра за разбори и маркетинг. Преднината на обединението ГЕРБ-СДС е над 7 % спрямо „ Продължаваме промяната “ – за първите споделят, че ще гласоподават 23,5% от българите, а за групировката на Кирил Петков и Асен Василев - 16,2 на 100.

Българска социалистическа партия може да събере поддръжка от 14,6 %, сподели шефът на Центъра за разбори и маркетинг Юлий Павлов, представени от БНР.

" Има Такъв Народ е с малко над 12%, " Демократична България " - 11%, Движение за права и свободи - 10,3%. Това са шестте сигурни политически сили в идващия парламент. Интригата е за " Изправи се БГ! Ние идваме! " В момента ние мерим малко над бариерата, което не им подсигурява влизане, само че вероятността е доста огромна те да влязат в идващия парламент, да кажем 2 към 1 ".

За президентските избори от Центъра за разбори и маркетинг предвиждат балотаж сред Румен Радев и проф. Анастас Герджиков.

За сегашния държавен глава споделят, че ще гласоподават 48,2%, а за ректора на Софийския университет – 22,8 на 100.

Проучването е извършено в интервала 4 - 8 ноември и е осъществено със лични средства на организацията.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР