6 грешки в 3 изречения. Това показва статистиката от последния

...
6 грешки в 3 изречения. Това показва статистиката от последния
Коментари Харесай

Журналисти писаха Слаб на вАдоподаването и още 5 грешки в 3 изр. на Кирил Петков

6 неточности в 3 фрази. Това демонстрира статистиката от последния фейсбук пост на новият министър-председател Кирил Петков. Демонстрацията на неприятен правопис пристигна ден, откакто министър председателят честити Бъдни вечер.

Новата странна обява не остана незабелязана в обществените мрежи.

Николай Бареков

Пет правописни и граматически неточности в три фрази от премиера Кирил Петков. По стандартите на българското главно обучение слагам оценка: Слаб (2) на Харвардския ученик! Три изпуснати запетайки, неправилно сложена основна писмен знак и изпускане на цялостен член не заслужават и 3 на релси. Дано Промяната продължи с ограмотяване на министър-председателя. Казвам го като преподавател по български език и родител на пет деца. Мен ме е позор, а вас?

Соня Колтуклиева

Една седмица денонощна работа да се ремонтира един тръбопровод в една дребна община?! Мале-мила… Каква „ огромна” работа!

Здравка Андреева

“3000 туристи в общ. Гърмен?!? Като 65 милиона население на Балканите. Колчем е изрекъл цифра - и завчас е сбъркал /сменил?.../.”

Тези туристи на изсъхнало ли са седели и са чакали да им пуснат водата, без да се разотидат по домовете си?! Много твърдоглав екскурзиант се е навъдил в последно време.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР