6-годишното дете от Силистра, което пострада най-тежко от светлинно-звукова граната,

...
6-годишното дете от Силистра, което пострада най-тежко от светлинно-звукова граната,
Коментари Харесай

Пострадалото от граната дете в Силистра се възстановява

6-годишното дете от Силистра, което пострада най-тежко от светлинно-звукова граната, се възвръща добре. Това оповестиха от болничното заведение в Русе, където дребната Катерина бе настанена с 8 % изгаряния.

Днес момиченцето претърпя втора хирургична намеса, с цел да се сменят превръзките и да се обработят раните. Тя бе осъществена с цялостна анестезия по преценка на екипа.
Само по bTV: Видео демонстрира по какъв начин пострадаха децата в Силистра Нова позиция за случая, при който от полицейска звуково-светлинна граната рани три деца
Все още е рано да се каже по кое време детето ще бъде изписано. Периодът на възобновяване ще отнесе най-малко няколко месеца, като лекарите се надяват да не се стига до пластични интервенции.
Търсят отговорните за случая с шокова граната, ранила три деца (ОБЗОР) Евентуалните виновници за случая са застрашени от затвор от 3 до 10 години
„ Детето е доста положително положение, мина през операционната, обработени са раните, изгарянето не е огромно, не е надълбоко. Най-вероятно оперативни процедури няма да се наложат, към този момент всичко върви доста добре….Следващата обработка в операционната ще бъде в четвъртък и тогава ще вземем дефинитивно решение, може би ще ги пуснем да си отидат вкъщи”, съобщи проф.Огнян Хаджийски, „ Пластична хирургия “ в УМАЛ „ Медика “-Русе.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР