6-годишно момченце е било нападнато и жестоко нахапано по лицето

...
6-годишно момченце е било нападнато и жестоко нахапано по лицето
Коментари Харесай

6-годишно дете от Пловдив е с над 100 шева след кучешка атака

6-годишно момченце е било нападнато и грубо нахапано по лицето и главата от домашно куче в пловдивското село Сърнегор, заяви Нова телевизия.
Още по тематиката
Инцидентът е станал преди 20 дни, а детето е претърпяло 3-часова интервенция в УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив и е прекарало пет дни в лечебното заведение.

Родителите на пострадолото момче описват, че до кучешката офанзива се стигнало, откакто тяхната съседка - собственичка на агресивното животно, пристигнала в двора им да пие кафе. В един миг кучето се промъкнало през дупка в оградата и легнало до собственичката. 6-годишното момче отишло да си играе с него, когато било нападнато.

„ Кучето захапа сина ми два пъти, аз съумях да го ритна и подгоня, а собственичката на кучето взе сина ми на ръце и го вкара в къщата. След това отидохме в медицински център в Раковски и подадохме сигнал на 112. Лекарят в Раковски ни сподели, че не може да се справ с разкъсванията и бяхме препратени към Хирургиите в Пловдив. Там синът ми претърпя 3-часова интервенция ”, описа пред Glas.bg бащата на детето Иван.

Майката Таня добавя, че към този момент три седмици синът й се храни със сламка, а белезите ще останат за цялостен живот. Тя желае отмъщение и кучето да бъде умъртвено, тъй като има няколко набези над други хора от село Сърнегор.

Полицията е разпитала притежателите на кучето. В здравната експертиза е записано, че телесната щета е лека, само че може да се промени след финалния обзор.

Районната прокуратура в Пловдив ревизира случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР