6-годишно момче почина два месеца, след като се предполага, че

...
6-годишно момче почина два месеца, след като се предполага, че
Коментари Харесай

Съсед пребил 6-годишно дете с бейзболна бухалка, твърдят полицаи от Тексас. Момче почина месеци по-късно

6-годишно момче умря два месеца, откакто се допуска, че е било нападнато с бейзболна бухалка от комшия, сподели бащата на детето от Тексас.

Джеръми Диас, зле ранен при нападението на 11 септември в дома си в Джорджтаун, умря във вторник, 14 ноември, сподели Артуро Диас в GoFundMe.

„ Рано тази заран го огледах и забелязах неясно лице и очи без придвижване. Тогава сърцето му спря ”, сподели бащата. „ Опитаха се да го реанимират, само че не съумяха. Той се бори повече от 60 дни и се подобряваше, само че в последна сметка възможностите изглеждаха против него. след случая през септември, съгласно офиса на шерифа на окръг Уилямсън.

Той си проби път в дома на Диас и употребява бейзболна бухалка, с цел да нападне двама души, в това число Джереми, сподели офисът на шерифа. Инцидентът беше наименуван „ инцидентна офанзива “.

Логан беше комшия на семейство Диас, заяви Austin American-Statesman. Той също е упрекнат, че е наранил личната си майка при нападението.

„ Видях 6-годишното си дете да лежи в локва кръв “, сподели Артуро Диас пред KVUE през септември. „ Той беше ударен в задната част на главата си, разруши задната част на черепа му на части. “

Джеръми е претърпял „ голям брой фрактури на мозъка си и просторен мозъчен оток, подобаващ на контузия с тъп предмет “, съгласно съда документи, получени от KEYE.

Жизнените му индикатори се подобряваха до понеделник, когато положението му се утежни. Ауртуро Диас го назова „ съвсем 6 часа пъкъл на земята “.

Джереми умря на идната заран.

„ Той беше прелестно и любящо дете, което практикуваше Златното предписание “, татко сподели. „ Много съм удовлетворен от него. “

Властите не са оповестили по-високи обвинявания против Логан.

„ Току-що убих сина си “, сподели баща на диспечера в Охайо. Сега той отива в пандиза за цялостен живот

Отвлечен младеж, обичай с бейзболна бухалка в продължение на 12 часа, след което пренебрегнат на пътя, споделят ченгетата от Ню Йорк

Мъж, задремал в облегалката, се разсънва от чужд, който го бие с бухалка, споделят ченгетата от Флорида

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР