6-годишно момче от Тексас, за което се твърди, че е

...
6-годишно момче от Тексас, за което се твърди, че е
Коментари Харесай

6-годишно момче от Тексас почина 2 месеца, след като съсед го удари с бейзболна бухалка

6-годишно момче от Тексас, за което се твърди, че е било бито от съседа си с бейзболна бухалка в дома му, умря след две месеца в болница, съгласно обява в GoFundMe от бащата на детето.

Джереми Диас е бил приет в болница на 11 септември, откакто е получил фрактури на черепа и мозъчен оток по време на офанзива рано сутринта, споделят заместник-шерифите. Съседът Даниел Логан удари Джереми и майката на Логан с бейзболна бухалка, откакто влезе в дома на Диас, съгласно декларация за евентуална причина, подадена от детектив от шерифската работа на окръг Уилямсън.

Джеръми е умрял във вторник сутринта, написа татко му. < /p>

„ Проверявах го и забелязах неясно лице и очи без придвижване. След това сърцето му спря “, написа Артуро Диас в актуализация на страницата на фамилията в GoFundMe.

„ Опитаха се да го реанимират, само че не беше сполучливо. “

„ Той се бори за повече от 60 дни и се подобряваше, само че в последна сметка възможностите изглеждаха срещу него и той се отхвърли от духа “, написа бащата.

Диас назова сина си прелестно и любящо дете, което се отнасяше към другите по този начин, както искаше да бъде лекуван.

39-годишният Логан сега е упрекнат в две закононарушения, едно обвиняване за пострадване на дете и едно обвиняване за тежко нахлуване със смъртоносно оръжие против член на фамилията.

< p> Говорител на офиса на шерифа написа в обява във Фейсбук, че в случай че е целесъобразно, те ще работят с офиса на окръжната прокуратура, с цел да показват случай на смъртно ликвидиране пред огромно жури.

Адвокатът на Логан, Марк Чавес, споделиха пред CNN, че молитвите им са към фамилията на Джеръми.

„ Цялата обстановка е сърцераздирателна. Въпреки че обвиняванията звучат тревожно, ние молим всички да се въздържат от преценка, до момента в който всички обстоятелства не излязат нескрито, изключително до момента в който проверяваме въпроси, свързани със съществени психологични болести “, сподели Чавес. „ Докато пристигна това време, ще продължим да пазим това семейство в съзнанието си с вярата, че ще намерят мир през това трагично време. “

Това, което се споделя в клетвената декларация, се е случило

В 5:17 сутринта на 11 септември депутатите от окръг Уилямсън дадоха отговор на позвъняване в Джорджтаун, Тексас.

Съпругата на Лоугън, Кристен, сподели на депутатите, че е била събудена от тропот. Тя откри задната врата на дома си отворена и свежа дупка в ограда, съгласно клетвената декларация. Тя също видя, че стъклото на задната врата на вътрешния двор на къщата на съседа й е счупено.

Кристен Лоугън сподели, че по-късно е чула свекърва си Синтия Лоугън да крещи от къщата на съседа да се обади на 911 Тя също чу друга жена да вика. По-голямата Логан се появи през вратата на вътрешния двор, лицето й беше покрито с кръв, както се споделя в клетвената декларация, че брачната половинка им е споделила.

Според детектив, който е интервюирал Синтия Логан в болничното заведение, тя им е споделила, че е видяла Даниел да се качва стълбите на къщата на съседите. Синтия Лоугън сподели, че тя също се е качила горе и е намерила дете, свлечено в спалнята. Тя сподели, че е била ударена с бухалка, когато е споделила на Даниел Лоугън да спре, откакто той се е сблъскал с мъж в къщата, се споделя в клетвената декларация. порязване, както и загуба на един зъб, съгласно правосъдния документ.

Даниел Логан е държан против облигации на обща стойност 650 000 $, съгласно онлайн архивите на пандиза. През октомври той беше приет за неработоспособен да бъде съден. Той има чуване за психологично здраве, планувано за 28 ноември, съгласно онлайн престъпните записи.

За повече вести и бюлетини от CNN създайте акаунт на CNN.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР