6-годишно момче е прието в Разградската болница след жесток побой.

...
6-годишно момче е прието в Разградската болница след жесток побой.
Коментари Харесай

Прокуратурата решава дали да задържи мъжа, нанесъл жесток побой на 6-годишно дете

6-годишно момче е признато в Разградската болница след нечовечен побой. Детето и майка му живеели при обвинявания в домашно принуждение 48-годишен мъж в село Хърсово от месец и половина.

Сигналът е подаден от кмета на селото близо седмица след побоя, а обществените служащи и служителите на реда, отишли на място, са били потресени от видяното. Наблюдаващият прокурор от териториалното отделение в Исперих през днешния ден би трябвало реши дали да задържи мъжа.

Сигналът за насилието над 6-годиштого дете от страна на мъжа, с който майката е съжителствала, е подаден в събота вечерта. Служителите на " Социално подкрепяне " в Самуил и екип на полицията незабавно се отзовават.

По информация на Окръжната прокуратура в Разград околните на детето са подали спорна информация по отношение на произхода на пострадванията му, само че съгласно първичния медицински обзор ставало дума за упражнено над детето физическо принуждение.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за породена телесна щета в изискванията на упражнено домашно принуждение над дете. Предстоят разпити на очевидци, назначена е съдебно-медицинска експертиза.

Вижте повече в директното включване на Пламенка Тонева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР