6-годишно дете е загинало, след като е било блъснато от

...
6-годишно дете е загинало, след като е било блъснато от
Коментари Харесай

Товарен автомобил е блъснал и убил 6-годишно дете край Прилеп, водачът също е намерен мъртъв

6-годишно дете е починало , откакто е било блъснато от товарен автомобил в региона на село Прилеп , оповестиха от ОДМВР-Бургас. Шофьорът на транспортното средство е открит мъртъв .

Сигналът е получен към 15:19 часа през днешния ден в Районното ръководство в Сунгурларе. Той е бил за пътен случай в региона на селото, при който товарен автомобил, с варненска регистрация, ръководен от 57-годишен мъж от Аксаково , е блъснал 6-годишно момченце от с. Везенково, евентуално ненадейно пресякло платното за придвижване . В резултат на удара детето е починало на място .

Своевременно към мястото на случая се отправили близки родственици на момченцето , които чествали наоколо персонален мотив. По думите на сателит на 57-годишния мъж с него е почнала разпра . Свидетелят е съумял да избяга и е откаран със инцидентен превоз отвън с. Прилеп, откъдето е съумял да алармира на тел. 112 за осъществените дейности.

Дошлите на място полицейски чиновници установили гибелта на 57-годишния лидер . По случая е формирано досъдебно произвеждане. Към момента се прави оглед и се организират процесуално-следствени дейности за определяне на аргументите за гибелта на лидера .

До привършване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен . Трафикът се пренасочва по обходни направления. Регулирането на придвижването се реализира от чиновници на „ Пътна полиция “ при Районно управление-Сунгурларе.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР