6-годишно дете е настанено в болница с опасност за живота,

...
6-годишно дете е настанено в болница с опасност за живота,
Коментари Харесай

Кметът на Старосел блъсна с колата си 6-годишно дете

6-годишно дете е настанено в болница с заплаха за живота, след е като било блъснато с автомобил, каран от кмета на Старосел МатеяГудев.

Инцидентът е станал през вчерашния ден сутринта към 10 ч. през вчерашния ден сутринта. Момченцето е пресичало с дядо си, когато е било блъснато от кмета на обитаемото място. Детето е настанено в пловдивската болница " Свети Георги " в тежко положение. Лекарите се борят за живота му.

То е било в селото на посетители на дядо си. Възрастният мъж не е потърпевш.

На кмета са направени проби за алкохол и опиати, които са негативни. Той е арестуван за 24 часа.

Пред проверяващите кметът декларирал, че не е схванал по кое време детето се е озовало пред автомобила му и е декларирал, че е карал с не повече от 5 - 10 км/ч, оповестиха bTV.

Тази заран Матея Гудев разгласи пред Нова телевизия случая за " безразсъден случай " и сподели, че е бил омаян от слънцето, когато е погледнал напред.

Кметът удостовери, че е бил арестуван, само че е освободен откакто е извикана Бърза помощ заради утежняване на здравословното му положение. Гудев се извини на околните, само че резервира безмълвие за детайлностите към злополуката с обяснението, че събитията ще се изяснят от следствието.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР