6-годишният син на Асен Блатечки вече дава индикации, че е

...
6-годишният син на Асен Блатечки вече дава индикации, че е
Коментари Харесай

Синът на Блатечки рисува при жената на Калин Врачански

6-годишният наследник на Асен Блатечки към този момент дава индикации, че е наследил най-малко един от артистичните гении на татко си.

Това е неговата заложба да рисува. Малко хора знаят, че преди да реши да се опитва като артист, плейбоят на родната сцена е считал да става художник. Той има доста положителни опити в това отношение, въпреки че с годините много е занемарил заниманията с четките и боите. Сега обаче ги преоткрива дружно с дребния Борил.

Момчето има доста точна ръка и добър нюх към цветовете. Той като обаче таткото няма доста време да го образова, а майката няма кой знае каква заложба като художник, тази грижа е поверена на дамата на сътрудника им Калин Врачански – Алекс. Както е известно, тя е художничка и държи ателие, в което деца и възрастни могат да се упражняват да рисуват. Именно в това ателие Асен Блатечки и Диляна Попова водят своя правоприемник. Наскоро гордата майка сподели по какъв начин Борил е нарисувал снежния човек Олаф от обичания на децата филм „ Замръзналото кралство ”. Детето е постигнало идеална аналогия с истинското изображение, което е употребило като модел. Нищо чудно, когато порасне, да реализира изоставената от татко му фантазия да стане художник, писа " Уикенд ".   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР