6-годишният Бени се бори с невробластом, с разсейки в стомаха

...
6-годишният Бени се бори с невробластом, с разсейки в стомаха
Коментари Харесай

Бени е само на 6 години и се нуждае от помощ

6-годишният Бени се бори с невробластом, с разсейки в стомаха и израстък в черния дроб.

Нуждае се незабавно от животоспасяващи проучвания и трета поредна интервенция. На последния скенер се откри, че Бени, има нова лезия, към далака огромна колкото една шепа, написа настоящо.ком.

Към днешна дата се предлага интервенция за унищожаване на далака и лезия. За да започват би трябвало да се направи обзор, true-cut биопсия + патология, кръвни проучвания и MR, които са на стойност 3500 евро. Тази сума не включва пътни, престой и разноски отвън приложената оферта. А след тези проучвания ще се получи и оферта за самата спасяваща интервенция.

Първата интервенция се е състояла на 24.04.2020 година. Преминал е 8 химиотерапии. Имало е различие на лекарско мнение дали да се състои интервенция поради неразбираеми кистозни образования. След направени спомагателни съвещания и проучвания, както и петскенер се открило, че кистозните формирания са невробласти (злокачествени туморни образувания). Операцията е минала сполучливо в Турция. Следва втората интервенцията, м. март 2021 година на която хистологията демонстрира, че туморът е неактивен! За тази интервенция посредством Двете лепти бяха събрани и дарени близо 5 000 лева Сега Бени още веднъж се нуждае от нашата помощ, с цел да преодолее и това затруднение.

Повече инфо по какъв начин да помогнете -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР