6-годишен гайдар спечели бляскавия финал на живо на осмия сезон

...
6-годишен гайдар спечели бляскавия финал на живо на осмия сезон
Коментари Харесай

Стефан спечели България търси талант и каза какво ще прави с 50-те бона

6-годишен гайдар завоюва блестящия край онлайн на осмия сезон на “България търси талант”. Малкият Стефан Иванов даде обещание да почерпи единствено Евелин Костова с парите от премията от 50 000 лв.. Малкото момче, което се трансформира в безспорен любим на феновете още при започване на шоуто, очевидно се вълнуваше и едвам говореше, откакто разбра, че преборва още 11 състезатели в оспорваната конкуренция.



Красивата актриса Евелени Костова, която е член на журито, през днешния ден чества рожден ден и несъмнено за това си заслужи почерпка от спечелилия. Финалът стартира с най-новото горещо парче на Homelesz и Ъпсурт. Hotnews.bg напомня, че Ицо Хазарта бе един от най-любимите членове на журито в риалити предаването, само че сега не може да взе участие, тъй като е народен представител.



Подгласници на Стефан станаха танцов състав към Читалище „ Наука – 1901 година “ гр. Ябланица и балет „ Вега “.

На финала всичко бе напълно в ръцете на феновете, които дефинираха с гласа си спечелилия в осмия сезон. Очарователното журито в лицето на Катето Евро, Евелин Костова, проф.Тодор Кантарджиев и Николаос имаше право единствено да забавлява, да се любува и да разяснява осъществяванията на сцената.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР