6 души са получили наранявания, след масова атака с киселина

...
6 души са получили наранявания, след масова атака с киселина
Коментари Харесай

Шестима ранени след масова атака с киселина в Лондон

6 души са получили пострадвания, след всеобща офанзива с киселина тази нощ в Лондон, когато група хулигани са се развилняли, пръскайки почтени хора с нездравословна течност пред комерсиалния център Уестфийлд в източен Лондон, написа английския таблоид The Sun.
Полицаи и фелдшери са се притекли на помощ на потърпевшите, покрай спирката на метрото Стратфорд и край автобусна спирка, покрай някогашния Олимпийски парк.
Ужасени очевидци на сцената оповестиха, че е избухнал спор измежду група от хора, преди няколко хулигана да са почнали да пръскат хората със спрей, за който се мисли, че е киселинен.
Една от жертвите е скитник, който е изтичал за помощ в близкия обект на Бъргър Кинг, покрай комерсиалния център Стратфорд.
Драматично видео демонстрира по какъв начин полицейски чиновници се грижат за друга от жертвите в станцията на метрото.

Лондонската полиция не счита за терористичен акт случая с разпръскването на „ нездравословна субстанция “ в източната част на столицата в събота вечерта.

Това заяви за РИА-Новости представителка на Скотланд Ярд.

„ Не преглеждаме случая като имащ отношение към тероризма “, сподели събеседничката пред организацията.
Полицията е задържала един човек по съмнения в причиняването на тежки вреди за здравето. Злодеянието обаче бе осъществено от няколко лица, които разпръсквали инцидентни минувачи със спрейове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР