6 брака, 5 развода, извънбрачен син и няколко аборта са

...
6 брака, 5 развода, извънбрачен син и няколко аборта са
Коментари Харесай

Кривошиева призна най-големия си грях: Убих сина си в 6-ия месец, за да родя от Стефан Данаилов!

6 брака, 5 развода, извънбрачен наследник и няколко аборта са белязали живота на скандалната актриса Ирен Кривошиева. Звездата на „ Хотел „ Централ “, която на върха на кариерата си в края на 80-те емигрира в Америка, e умъртвила неродения си наследник в края на шестия месец от бременността си поради Стефан Данаилов. По това време Ирен е била омъжена за третия си брачен партньор Йордан Марков.


Шокиращото самопризнание, което хвърли в шок освен върлите й фенове, само че и зложелателите й, Ирен направи в биографичната си книга „ Моят грях “. В нея една от най-търсените сред 1983 и 1990 година актриса, която за 7 години се снима в 15 кино лентата, изповяда най-голямата си загадка – че е умъртвила неродения си наследник от брачна половинка си Владимир, с цел да роди дете на Ламбо. Ситуацията била още по-заплетена, защото по това време по документи актрисата към момента се водела жена на третия си мъж Йордан Марков. Стефан Данаилов пък бил щастливо женен за огромната си обич Мария, с която, макар изневерите си, остана до последния й момент.

Бившият сексимвол на родното кино призна, че цели 24 години е чакала Майор Деянов да признае обществено за сина си Владимир. През 1985 година Ирен и Ламбо се срещнали на снимачната площадка на кино лентата „ Поема “ в Малко Търново. Екипът бил настанен в първокласен хотел, а стаята на Ирен била в съседство с тази на Ламбо. По това време артистът бил на 43 години, а бременната в шестия месец от мъж №3 Кривошиева – на 30.

„ Взех решение да помятам, с цел да му родя наследник. Имах непосредствен гинеколог. Обясних му напълно просто какво желая. С риск за живота си махнах бебето, момче, след фотосите на „ Поема “. На Владко споделих, че съм вдигнала 50-килограмова торба с цимент при ремонта на банята и съм пометнала. Той и до през днешния ден има вяра, че това е повода. А аз желаех да родя дете на Стефан! Да родя сина си! Два пъти забременявах от Владко, и двата пъти махах плода – втория, към този момент в Америка, момиче. Винаги си представях, че детето от него ще е ниско, натъртено, с пай врат, обикновено, само че и симпатично. Когато по-късно взех решение да родя от петия си мъж Тони, бях на 40 години и шансът да имам крепко дете бе едно на хиляда. Лекарите ме увериха, че при възможна последваща бременност всичко ще е наред, само че повече не забременях. Дали пък Господ не ме наказа за това, което направих на Йордан и на Владко – за лъжите ми?! “, шокира с изповедта си Кривошиева.

Преди да забременее от Ламбо, Ирен ходела в дребна черква на столичния бул. „ България “, с цел да се моли да има дете от него. Заради многочислените си аборти, актрисата се тормозила, че няма да успее да зачене. „ Молех се и желанието ми се сбъдна – забременях! Стефан не знаеше. Казах му чак тогава, когато бях сигурна. Изпадна в потрес и се залюля от едната прекаленост в другата: „ Махай го! Трябва да го махнеш! “ Единия ден е безапелационен: „ Трябва още на следващия ден да махнеш това дете! “ На другия ден – мощно обезверен: „ Пътувам си с колата и си мисля по какъв начин ли се усещат бащите! “ Така влязох в шестия месец, сетне в седмия и осмия месец, а той не престана да скача от полюс до полюс. Но от самото начало се грижеше за мен, носеше ми плодове от Гърция (беше времето на злокобния Чернобил). Родих сина си през 1986 година Преждевременно! “, споделя актрисата.

Лекарите се пробвали да задържат бебето, тъй като му било прекомерно рано да се роди, само че не съумели. На 27 юли Ирен родила Владимир. Недоносеният наследник на Ламбо живял 45 дни в кувьоз. На изписването я посрещнали брачен партньор №4 Владимир и родителите й. Сестрата на Ирен отишла да потърси Данаилов, само че той се криел от нея. Накрая го причакала пред дома му. Ламбо видял сина си едвам когато станал на 2 месеца. Редовно ходел да вижда дребния Владко в къщата на Кривошиеви в Банкя, само че постоянно дегизиран с очила и шапка.

„ Докато един ден ме изпрати с детето при жена си – да я омилостивя. Тя го погледна и сподели, че с тези дълги мигли наподобява на нея. Прекарахме час-два и тя си играеше с него, като непрекъснато говореше за великия си брачен партньор, чиито фотоси бяха на всички места. По-късно, когато детето поотрасна, татко му стартира да го усеща като собствен наследник. Винаги съм държала Владето да знае кой е неговият татко. От бебе му говорех какъв брой прелестен баща има. Всяка Коледа купувах подарък, който усърдно опаковах с надпис „ от баща Стефан “. Едва 18-годишен за първи път Владето остана уединено с татко си, койгто го взе за три дни на разходка в Плевен и от този момент синът ни стартира да го възприема като нещо действително “, спомня си актрисата.

Голяма роля Данаилов да признае сина си и да му даде името и семейството си, изиграла майката на брачен партньор №5 на Ирен. Кривошиева не пришпорвала Ламбо да узакони бащинството си. Актрисата и 14-годишният Владко към този момент живеели в Америка, а Добринка – майката на мъжа й Тони, упорствала артистът да признае сина си. За бракоразвод на Ламбо и жена му и дума не можело да става, въпреки че Кривошиева си мечтаела да свие фамилно гнездо с артиста. Стефан Данаилов познавал всичките съпрузи на Ирен.

Още преди да влезе във ВИТИЗ, Ирен е мощно влюбчива. Само за 15 години – сред 1982 и 1997 година, съумяла да се омъжи цели 5 пъти. За първи път палавата актриса се венчала едвам на 19 години. Кривошиева била кандидат-студентка за ВИТИЗ, когато ориста я срещнала Раймондо Варсано – музикант, който свирел в паметния по времето на соца ресторанта на столичния Ловен парк. По това време била срамежлива госпожица, държана изкъсо от майка си – маститата адвокатка Лилия Кривошиева. Само два месеца след запознанството им, една вечер Раймондо нахлул през балконската врата в дома на Ирен и споделил на татко й, че желае ръката на щерка му. Първият брак на Ирен траял малко повече от 3 години. Актрисата не можела да преодолее мъчителната ревнивост на своя брачен партньор и го зарязала.

Втората й женитба била с небезизвестния през днешния ден сценичен режисьор Борис Панкин. Той е внук на Борис Велчев, член на Политбюро на Централен комитет на Българска комунистическа партия и втори човек след Тодор Живков. Вуйчо на Панкин пък е Иля Велчев. Той снимал Ирен в основната роля на Нели във кино лентата си „ Ако те има “, нейният дебют в киното. Борис Панкин, който по това време учел постановка в класа на проф. Гриша Островски, бил негов помощник и по този начин се загаджили с Кривошиева на снимачната площадка. Борис дълго ухажвал актрисата, а когато й предложил да се оженят, тя му дала отговор: „ Добре, ще се оженим! Но ще видиш, че това, което е в този момент сред нас, няма да издържи дълго “. Вдигнали обилна женитба в Японския хотел. Бракът им издържал единствено 7 месеца и 8 дни.

През 1985 година Ирен Кривошиева вдигнала женитба със социолога Йордан Марков, наследник на дипломати. Той бил образован мъж, живял дълго във Франция, където приключил и висшето си обучение. Ирен и Йордан се разделили бързо след сватбата им.

За брак №4 в своя живот Ирен признава, че е бил по насила. Преди да тръгне за Америка, от евангелистката черква, където ходела, й декларирали, че не може да замине неомъжена. И тя небрежно предходна под венчило с Владо Бобчев, уредник в Киноцентъра. Запознали се, до момента в който снимали сериала „ В името на народа “. Бракът й бързо се разпаднал и през 1997 година се омъжила за петия си брачен партньор Тони Драганов. Венчали се в черква в Банкя. През юни 2014 година Кривошиева изненада артгилдията, сключвайки шести брак с оператора на Елена Йончева Николай Николов. Въпреки голямото предпочитание, опитите им да се снабдят със личен правоприемник удариха на камък, написа „ Хотарена “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР