6:0, 1:0 и отказване - това е равносметката за Григор

...
6:0, 1:0 и отказване - това е равносметката за Григор
Коментари Харесай

Григор Димитров не загуби дори гейм и е във втората седмица на Australian Open

6:0, 1:0 и отричане - това е равносметката за Григор Димитров в мача му от третия кръг на тазгодишния Australian Open. Нашето момче игра с номер 16 в света Пабло Кареньо-Буста, който обаче не оказа никаква опозиция и се отхвърли при започване на втория сет.
Първият сет отиде в интерес на Григор Димитров по победен метод – 6:0. Българинът съумя да направи три пробива в тази част, като усещане направи сеченият му бекхенд, който не отскача доста на тази настилка и несъмнено затрудни испанеца. Кареньо-Буста се и изнерви в средата на частта, като прибърза на няколко пъти и направи непредизвикани неточности. Всъщност испанецът можеше да се върне в играта на сета при 3:0 за Григор, когато имаше късмет да върне единият от двата пробива досега, обаче не се оправи.
 Григор Димитров с втора експресна победа в Мелбърн Григор Димитров с втора експресна победа в Мелбърн
Григор Димитров се класира за третия кръг на Australian open след нова чиста победа, този път над участващия с „ уайлд кард “...
Впечатление обаче направи и друго - че испанецът не сервираше по нормалния си метод. И откакто Григор поведе с гейм и при започване на втория сет, Буста се отхвърли.
В идващия кръг Григор ще играе с тежък съперник - спечелилият от мача сред международния номер 3 Доминик Тийм и Ник Кирьос. Те играят по-късно през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР