5Gmedia публикува договор ЧР-21-189/ 21.04.2022 г., подписан от Венцислав Петков,

...
5Gmedia публикува договор ЧР-21-189/ 21.04.2022 г., подписан от Венцислав Петков,
Коментари Харесай

Радостин Василев призна, че съпругът на Виктория Василева е бил назначен на работа в Националния стадион

5Gmedia разгласява контракт ЧР-21-189/ 21.04.2022 година, подписан от Венцислав Петков, изпълнителен шеф на “Национална спортна база ”, в качеството на “работодател ”, с Иван Василев Бадатлиев, в качеството на “работник със приблизително особено обучение ”, за назначението му като експерт звукови резултати в националния стадион “Васил Левски ”; договорът влиза в действие на 26.04.2022 година с дълготрайност до 22.10.2022 година, с заплащане в размер на 2 520 лв..

Първоначално Радостин Василев излъга, че в никакъв случай не е имало такова предопределение. Това се случи в предаването „ Събуди се “ на Нова телевизия, на 10 юли 2022:
„ Всички хора, които съм назначил, са били от структурите на “Има подобен народ ”, тъй като са дълго време взели участие в партията с тази цел.
Мъжът на Виктория Василева не е чиновник на “Национална спортна база “, сподели Радостин Василев.
На въпрос на водещата Марина Цекова дали Иван Бадатлиев е назначен по различен контракт, Радостин Василев отговори: „ Не, не е назначен… Няма подобен контракт “.

Два месеца по-късно, на 9 септември, в предаването на телевизия Евроком – „ Евродикоф “, водещият Сашо Диков попита някогашния състезателен министър Радостин Василев: „ Мъжът на Василева бил назначен за озвучител на стадион „ Васил Левски “?
Отговорът на Радостин Василев беше: „ Нейният брачен партньор го бяхме взели за по-малко от месец да го употребяваме като озвучител на стадион „ Васил Левски “. Истина е “.

Защо назначението на Иван Василев Бадатлиев беше защитавано в строга загадка, а договорът му беше преустановен, откакто 5Gmedia го разгласява?

Защото Виктория Василева е партийната благодетелка на Радостин Василев и Венцислав Петков - с помощта на нея те влизат в листата на “Има подобен народ ” в 15МИР-Плевен и стават народни представители. След отцепването на министъра на спорта и шестима депутати от ПГ на Има Такъв Народ, стана ясно, че Виктория Василева е била в основата на ренегатството и е участвала на сделките с премиера Кирил Петков в жилището на Радостин Василев, в кв. ”Витоша ” в София. Виктория Василева обществено отхвърли изказванието на Радостин Василев за присъединяване в диалозите с Кирил Петков преди вота на съмнение към държавното управление, по тази причина той я прикани да се явят на детектор на лъжата. Виктория Василева подаде оставка като народен представител, напусна Народното събрание и партия “Има подобен народ ”, където беше дясната ръка на водача Слави Трифонов.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР