5G, Интернет на нещата, големи данни, блокчейн и изкуствен интелект

...
5G, Интернет на нещата, големи данни, блокчейн и изкуствен интелект
Коментари Харесай

Китай заложи на дигиталния град Ханджоу за супервисоки технологии в Азиатските игри

5G, Интернет на нещата, огромни данни, блокчейн и изкуствен интелект - XIX Азиатски игри в Ханджоу стават първите, които напълно залагат на високотехнологични решения. Те са първите Азиатски игри в историята, които ползват на процедура концепцията за „ мъдро “ образуване на надпреварите. От техническа позиция има няколко пионерни решения, оповестява Радио Китай.

Ханджоу е прочут като „ цифровия град “ на Китай, а провинция Джъдзян, където се намира той, е предходник на модернизацията в китайски жанр и основава нови преимущества за развиване, с помощта на нововъведенията. Иновациите са главната движеща мощ зад модернизацията в китайски жанр, а „ умните “ Азиатски игри – облик на напредъка на страната от последните години, основан на нововъведения, оповестява медията.

Според отчета „ Глобален показател на нововъведенията 2023 “ на Световната организация за интелектуална благосъстоятелност, Китай се подрежда на 12-ото място в тазгодишната ранглиста и е единствената стопанска система със междинен приход в Топ 30. Иновативните, екологични, насочени към хората Азиатски игри в Ханджоу освен отразяват достиженията на модернизацията в китайски жанр, само че и ще бъдат новата движеща мощ за Китай в използването на новата идея за развиване и поощряване на висококачественото развиване. А една от най-големите атракции при откриването на Игрите, провокирала всеобщо учудване бе цифровият Огнен факелоносец
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР