59-годишният началник на гара Лариса остава в ареста, а властите

...
59-годишният началник на гара Лариса остава в ареста, а властите
Коментари Харесай

Не разпознавам гласа си“, твърди в показанията си началникът на гара Лариса

59-годишният шеф на гара Лариса остава в ареста, а управляващите не престават да обясняват аргументите за зверската злополука, оповестява " Труд ".

Под микроскоп се преглеждат видеозаписи, публични документи, аудиодокументи и доста други детайли, които могат да бъдат части в пъзела на отговорността.

Началникът на гарата се яви в неделя на разпит, с цел да отговори на поставените му въпроси, като отстояваше обстоятелството, че в нито един миг не е напускал поста си. В същото време той сподели, съгласно репортаж на телевизия OPEN, че не разпознава гласа си в изтеклите аудиозаписи, което повдига въпроси за това кой е на аудиото, в случай че в действителност не приказва самият 59-годишен. Според юриста му, той е поел своя дял от отговорността, само че от дадените показания е доста евентуално отговорност да има и за други лица.

Според формалните документи на промяна до 23.00 ч. е бил и втори шеф гара, само че той си е тръгнал половин час по-рано.

Според държавната телевизия ERT, 59-годишният обвинен е дошъл на гарата в Лариса в 21:30 ч. и е поел промяната си в 22.00 ч. вечерта. Преди 23.00 часа, съгласно същата информация, началникът на следобедната промяна е напуснал поста си.

Според информация, той също ще бъде свикан да даде показания, само че след случая е изискал болничен. Получил е призовка за предоставяне на показания и е въпрос на време да го направи.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !      
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР