59-годишният Христо К. е предаден на съд с обвинителен акт

...
59-годишният Христо К. е предаден на съд с обвинителен акт
Коментари Харесай

Педофилът чичо Ицо блудства с момиченце във Владиславово, хвърля брадва по бащата!

59-годишният Христо К. е предаден на съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Варна за осъществени дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление с лице, ненавършило 14-годишна възраст. Престъплението по член 149, алинея 1 от Наказателния кодекс се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 6 години.

Подсъдимият обитавал сграда наоколо до краен жилищен блок в кв. " Владиславово " във Варна. В региона постоянно играели деца от квартала, които си създали своя площадка със столчета и маси. Децата познавали живеещия в постройката мъж като чичо Ицо.
На 19 август 2017 година към 18,30 часа 9-годишно момиченце отишло да потърси приятелите си на площадката. Подсъдимият забелязал детето и го повикал при себе си, подмамил го, че желае да му покаже нещо, и го завел встрани. Районът бил заобиколен от шубраци и дървета. Там 59-годишният мъж направил блудствените дейности с момиченцето.

Детето забелязало всред храстите баба си, която го търсела, и тръгнало към нея. Възрастната жена открила, че внучката й не е сама и различила в тъмното силуета на мъж, който не познала. Тогава внучката й разказала какво се е случило.

Бащата на момиченцето отишло да търси насилника. Подсъдимият излязъл с секира, която хвърлил по него. После се укрил. 

На идващия ден полицейски чиновници разкрили Христо К. и го задържали.

Подсъдимият е с мярка за неотклонение " Задържане под стража ", взета с определение на Варненския областен съд по искане на Районната прокуратура.
Предстои делото против 59-годишния мъж, който е с чисто правосъдно минало, да бъде планувано за разглеждане в съда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР