59-годишният Борислав Борисов е мъжът, пребит до смърт от озверели

...
59-годишният Борислав Борисов е мъжът, пребит до смърт от озверели
Коментари Харесай

Убийството край Видин от деца е заради шише ракия

59-годишният Борислав Борисов е мъжът, пребит до гибел от озверели деца във видинското село Гъмзово, оповестява BulNews. 

Човекът е живеел самичък, не е бил женен и нямал деца, разкриха локални поданици. Имал братя и сестра, само че не поддържали връзка. 

По непотвърдена информация във съдбовната вечер хлапаците отишли в дома на Борисов, с цел да търсят ракия. Той обаче им отказал, при което те побеснели. Четирите момчета съборили оградата на дома и почнали да постановат стопанина. 

Не е ясно по какъв начин децата на възраст 10, 15, 16 и 17 години са надвили на мощния и здрав мъж. Според кмета Венизел Флоров, той нямал контузии по тялото, а единствено по главата, измежду които счупени горна и долна челюст. Най-вероятно озверелите хлапаци го блъснали с нещо тежко, като ударът се оказал съдбовен.

Вчера селото, в което живеят малко над 550 души, било почерняло от полиция. Пристигнали и криминалисти от София. Те бързо стигнали до самоличността на причинителите. Тримата по-големи от тях са задържани, а на четвъртото дете, което е едвам на 10 години, е предоставена полицейска протекция. 

Четирите хлапета са от ромски генезис. Те са познати на органите на реда и били залавяни за дребни обири в селото, споделя още кметът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР