59-годишната актриса Тауни Китаен е починала на 7 май в

...
59-годишната актриса Тауни Китаен е починала на 7 май в
Коментари Харесай

Почина бившата съпруга на Дейвид Ковърдейл

59-годишната актриса Тауни Китаен е умряла на 7 май в дома си в Нюпорт Бийч. Към момента не се оповестява каква е повода за гибелта ѝ, написа trafficnews.bg.

" Ние сме съкрушени и натъжени да съобщим за гибелта на нашата майка. Ние просто желаеме да благодарим на всички вас, нейните почитатели и приятелите ѝ, че постоянно ѝ оказвате такава поддръжка и обич. Вие ѝ давахте живот всеки ден. Липсва ни и я обичаме и знаем, че наследството ѝ ще живее постоянно. ", пишат в мрежата двете и дъщери, които са от бейзболиста Чък Финли, за който актрисата бе омъжена от 1997 до 2002 година

Тауни Китаен е известна с ролята си във кино лентата " Ергенско празненство ", а персоналният и живот беше изпълнен с радикални възходи и падения.

Китаен е родена на 5 август 1961 година в Калифорния. През 1983 година се появява на корицата на албум на групата Ratt. Тогава тя се среща с китариста на бандата Робин Кросби. През същата година стартира своята актьорска кариера с второстепенна роля в телевизионния филм Malibu. През 1991 година се появява и в епизод на сериала " Зайнфелд ". От 1989 до 1991 година е омъжена за вокалиста на Whitesnake Дейвид Ковърдейл.

Известна е и с присъединяване си в клиповете на няколко рок банди, най-много на групата Whitesnake през 80-те години на предишния век.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР