59 депутати от ГЕРБ ще подкрепят даването на зелена светлина

...
59 депутати от ГЕРБ ще подкрепят даването на зелена светлина
Коментари Харесай

ГЕРБ подкрепя зелена светлина за Скопие

59 депутати от ГЕРБ ще поддържат даването на зелена светлина на Република Северна Македония и Албания за започване на договаряния с Европейски Съюз. Това сподели водачът на партията Бойко Борисов.

" Френското председателсто е дало най-хубавата рамка във връзка с Република Северна Македония. Ясно е казано, че всичко е записано в протокола.

Точно в работата на българското и северномакедонското държавно управление не е свършено нищо за 6 месеца. Евтиният пиар - че " литкат " на самолетче. Всичко е нула.

Това е крачка напред към разширението на Западните Балкани. Честното лъжливо момче - който не е с него е мафия. Всяко едно държавно управление е вземало тежки решения. Какво изменничество има в това да накараш двата народа да са в една общественост? "

Това сподели Борисов. И добави:

" А бе човек, стига се опасява, всеки един може да си викне 2-3 хиляди души агитка. Защо лъжете, че различен ви е отговорен?

Водих диалози с депутатите и съм ги помолил, в случай че ми имат вяра, да поддържат предложение, в случай че въпреки всичко се осмели този страхливец и измамник, в случай че се престраши - ще има 59 депутата в поддръжка на предоставяне на зелена светлина на поддръжка на Северна Макдония и Албания. "

Борисов съобщи, че вотът на съмнение е парламентарна процедура. И добави, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са му желали 7 вота на съмнение, само че той не ги е наричал мафия.

" Може да викаме ГЕРБ за европейско развиване на балканите. Ако той свика съвещание за Република Северна Макдония в този момент, 59 души ще бъдат в залата.

Ако не пристигна - евроатлантическите партии ще го внесем, да му свършим работата. Той отсрочва, с цел да може да отиде в Брюксел и да каже: тоя неприятния Бойко, тъй като е другар с Путин, желае да ни смъкна. Той отива в Брюксел като воин ", сподели още Борисов.

На въпрос по какъв начин ще гласоподава ГЕРБ за вота на съмнение, Борисов съобщи:

" Естествено против това пагубно държавно управление, по тази причина желая да решим въпроса с Македония преди този момент. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР