58-годишният Рок говори подробно за инцидента на наградите Оскар през

...
58-годишният Рок говори подробно за инцидента на наградите Оскар през
Коментари Харесай

Крис Рок на живо по Netflix: Всеки, който казва, че думите болят, никога не е бил удрян в лицето

58-годишният Рок приказва в детайли за случая на премиите " Оскар " през 2022 година онлайн по време на комедийния театър на Netflix, пишат от Би Би Си.

" Знаете какво споделят хората, споделят, че " думите болят ", - сподели Рок. " Всеки, който споделя, че думите болят, в никакъв случай не е бил удрян в лицето. "

Оттогава Уил Смит съобщи, че " бутилираната " гняв е довела до дейностите му.

Конфронтацията се трансформира в мотив за диалози на културно ниво по отношение на апетита на Америка към непринуденото принуждение, защото на Смит беше разрешено да остане на церемонията и по-късно одобри първия си " Оскар " за най-хубав артист.

Рок беше окуражителен, че е запазил хладнокръвие след случая.

В първото комедийно шоу на стрийминг услугата онлайн, Крис Рок включи в комедията си " селективно отвращение ", в която засегна необятен кръг от въпроси, в това число " awake " културата, Меган Маркъл и политиката.

" Ще се опитам да направя шоуто, без да наскърбявам никого ", сподели Рок, като загатна за кавгата със Смит. " Защото в никакъв случай не знаеш кой може да се развълнува. "

По-късно той добави, че Америка " е толкоз прецакана сега, че в случай че руснаците дойдат тук в този момент, половината страна ще каже " да ги изслушаме ".

Но той остави най-хубавото за най-после и употребява последните моменти от шоуто, с цел да се обърне към случая с Уил Смит.

" Хората питат: " Болеше ли? Все още боли! В ушите ми звъни Summertime ", сподели Рок, визирайки сингъла на Смит от 1991 година

" Поех този удар като (Мани) Пакиао ", похвали се Рок под одобрителните възгласи на публиката.

Като намек за заглавието на шоуто, Рок съобщи, че съгласно него Смит практикува " селективно отвращение " и че шамарът е обвързван по-скоро с проблемите във връзката на Смит и брачната половинка му Джада, в сравнение с с шегата му за Оскарите.

Двойката е откровена за възходите и паденията в връзките си и даже обществено е разглеждала проблемите си в предаването на Джада " Red Table Talk " във Фейсбук.

" На всички тукса изневерявали, само че никой от нас не бидал изявление по малкия екран на индивида, който му е изневерил. ", пошегува се Рок. " Тя го е наранила доста повече, в сравнение с той мен. "

Социалните медии се извършиха с реакции на това, че Рок най-сетне е разгледал случая, като мнозина означиха по какъв начин актьори като Рок постоянно се смеят през болката си.

Други считат, че шегите на комика за това, че поддържа робовладелците в последния филм на Уил Смит " Еманципация ", са били прекомерно огромна хапка.

Малко преди да пусне микрофона и да напусне Рок приключи специфичното предаване, като сподели за какво е решил да не се бори.

" Имам родители! Защото съм учтив! Аз съм учтив от родители. И знаете ли на какво ме научиха моите родители? Не се бий пред бели хора. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР