58-годишният германец Михаел вече трета седмица е в Бургаската болница

...
58-годишният германец Михаел вече трета седмица е в Бургаската болница
Коментари Харесай

Идиотиите на туристите по морето почнаха, но Михаил сътвори нещо нечувано! Бургаски лекари ще пишат на Меркел заради него

58-годишният немец Михаел към този момент трета седмица е в Бургаската болница /МБАЛ/ и никой не желае да си го прибере назад. За това сигнализираха очевидци на обстановката в здравното заведение.

Лекари, сестри и администрация са в знамение, обмислят да пишат писмо до Ангела Меркел за безпризорния германец, написа в. Труд .

Той към този момент е добре, само че никой не се интересува от него, няма пари за храна и лекарите му купуват, с цел да не гладува.

Последно са се свързали със сестра му, която споделила, че не го желае, само че настояла от време на време да и се обаждат по какъв начин е.

Човекът е с диагноза „ шизофрения “, пристигнал е в Слънчев бряг като проведен екскурзиант, само че непрестанно вдигал кавги и налитал на пердах. В Бургаската болница се озовал, откакто си счупил ръката по незнайни аргументи.

Възможно е да е бил пребит, в случай че се е заяждал с някого по алеите, допускат близки до случая. Малко преди да получи контузията той се заяждал с шефа на ресторанта, където се хранел, налетял на пердах и защитата го изхвърлила. Къде е ходил от там нататък не е ясно.

В болничното заведение гипсирали ръката му, уведомили полицията и го пуснали да си върви. След броени часове той още веднъж се появил – този път със строшен таз.

Така от 19 юни Михаел е в ортопедичното поделение на болничното заведение. Непрекъснато разказвал, че е обичай, преследван и репресиран. На 25-ти юни групата, с която е пристигнал, си е отлетяла назад за Германия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР