58-годишната Дж. Кей Роулинг намекна, че никога няма да прости“

...
58-годишната Дж. Кей Роулинг намекна, че никога няма да прости“
Коментари Харесай

Джоан Роулинг казва „Никога няма да простя“ на Даниел Радклиф и Ема Уотсън, докато критикува звездите на Хари Потър

58-годишната Дж. Кей Роулинг загатна, че „ в никакъв случай няма да елементарни “ на звездите от Хари Потър Даниел Радклиф и Ема Уотсън поради непоклатимостта им и вокална поддръжка на транс общността.

Транс сериозният публицист, рожденото име Джоан Роулинг, беше в туитване през последните часове след публикуването на спорен отчет по отношение на самостоятелен обзор на услугите за тъждество сред половете на NHS в Англия за деца и младежи в сряда.

Прегледът на Cass беше добре признат и приветстван от тези в джендър сериозното придвижване, до момента в който благотворителните организации, работещи с транс младежи, предизвестиха, че „ някои от езика в отчета са отворени за неправилно пояснение и могат да бъдат употребявани за оправдават спомагателни бариери пред достъпа до грижи за някои трансмлади хора ".

Пишейки в Twitter (X) в сряда вечерта, авторката на Хари Потър Роулинг - която също употребява мъжкия псевдоним Робърт Гълбрайт - показа голям брой изявления с нея 14,1 милиона почитатели, с едно четене...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР