58-годишна жена е загинала при пътно произшествие в Кърджали. Инцидентът

...
58-годишна жена е загинала при пътно произшествие в Кърджали. Инцидентът
Коментари Харесай

Пиян шофьор уби жена в Кърджали, роднини искат главата му

58-годишна жена е починала при пътно произшествие в Кърджали.

Инцидентът стана към 18,30 часа в неделя на ул. “Републиканска “. Челно се блъснали лек автомобил „ Алфа Ромео “ с 49-годишен лидер и микробус „ Форд “, ръководен от 23-годишен.

В резултат на удара починала 58-годишна пътничка от микробуса. Водачите са били тествани за алкохол, написа 24rodopi.com, базирайки се на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Пробата на водача на микробуса е с негативен резултат, а на лидера на лекия автомобил техническото средство отчело 1,73 промила.

Дежурна оперативна група от РУ-Кърджалии направила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно произвеждане.

Водачът на леката кола е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство. Екип на пожарната работа в Кърджали почистил пътното платно в региона на злополуката.

Роднини на починалата при злополуката през вчерашния ден вечерта в Кърджали жена желаеха да линчуват отговорния водач. Жандармеристи и служители на реда пазиха подстъпите към Центъра за незабавна здравна помощ в МБАЛ „ Д-р Атанас Дафовски “.

„ Шофьорът, който провокирал злополуката, е бил пийнал “, съобщи родственик на починалата жена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР