58-годишен мъж от пловдивското село Житница е починал, падайки в

...
58-годишен мъж от пловдивското село Житница е починал, падайки в
Коментари Харесай

Нелепа смърт край Пловдив: Мъж падна в канал и загина след з...

58-годишен мъж от пловдивското село Житница е умрял, падайки в канал с вода. Нелепата преживелица се разиграла след запой с другари.

Сигнал за открито безжизнено тяло на мъж във водния канал, който минава през село Житница, подали в полицията късно нощес поданици на селото. На място дошъл екип на незабавна помощ, който установил гибелта. Починалият мъж е 58-годишен локален жител- Николай К.

Полицията в Хисаря незабавно е почнала следствие. Установено е, че още от обяд в неделя мъжът, който обичал да си попийва, отишъл на посетители при собствен другар. Събраната компания се почерпила повече от порядъчно, а малко след 20.30 часа мъжът си тръгнал към къщи. Пътя му пресичал минаващият през Житница воден канал, чиято дълбочина е към 2 метра.

Бреговете в профил са от бетон, а прекосяването става през обособени мостчета. Мъжът обаче залитнал и се търкулил към коритото на канала, удряйки главата си в бетона.

Възрастна жена, инцидентно станала очевидец на случката и открила контакт с него- мъжът бил в схващане, макар, че завалял говора. Жената решила, че няма да може да се оправи сама със обстановката, подала сигнал в полицията и тръгнала да търси помощ. Пристигналите доброволци обаче го заварили умрял.

При осъществения оглед по тялото няма следи от принуждение. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, а съдебно- здравна експертиза ще откри повода за настъпилата гибел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР