58-годишен мъж е с опасност за живота, след като е

...
58-годишен мъж е с опасност за живота, след като е
Коментари Харесай

58-годишен е с опасност за живота, след като падна с автомобила си в река

58-годишен мъж е с заплаха за живота, откакто е изгубил надзор над автомобила си и е падал в река, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

Инцидентът е станал на 27 юли към 14.05 ч. на път III-865 (Черна-Ардино-Кърджали) при км 2+600. Лек автомобил със смолянска регистрация, ръководен от 58-годишен мъж от с. Мъглища, община Мадан, при излизане от ляв завой, в опит да избегне появили се на пътя две сърни, губи надзор над автомобила, излиза от платното за придвижване, прекатурва се по стръмен склон от към 80 метра и пада в реката.

В резултат на произшествието лидерът е получил голям брой пострадвания - строшаване на лява ключица, десен лакът,първи лумбален прешлен, 11-ти гръден прешлен, травма на бял и черен дроб. Пострадалият е настанен е за лекуване и наблюдаване в реанимацията в МБАЛ-Смолян с заплаха за живота. Използван е предпазен колан.

Произшествието е посетено от екипи на „ Пътна полиция “, екип на РСПБЗН-Мадан и дежурна оперативна група при Районно ръководство на МВР-Мадан. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР