58-годишен клошар бере душа в габровската болница, след като младеж

...
58-годишен клошар бере душа в габровската болница, след като младеж
Коментари Харесай

Младежът, намушкал многократно клошар, остава в ареста

58-годишен клошар бере душа в габровската болница, откакто юноша го надупчи 10 пъти с нож и по-късно позвъни на тел. 112 да заяви какво е сторил, оповестява " 24 часа ". 

Случката се разиграла в понеделник вечерта в изоставена сграда край студентско общежитие на ул. " Студентска " в Габрово. Сигналът в оперативната дежурна част на ОДМВР -Габрово бил пролучен от тел.112 в 21.49 ч. 19-годишен гражданин на Габрово съобщил, че е намушкал неведнъж чужд за него мъж. Пристигналите екипи разкрили ранения в безпомощно положение, целият в кръв, само че в схващане. Той незабавно бил превозен в болничното заведение.

При прегледа е открито, че потърпевшият има 10 прободни рани в региона на гърба, гърдите, краката, черния дроб и сърцето. Приет е за лекуване с заплаха за живота. Полицаите са открили самоличността му. Той е на 58 години от с.Табашка, общ.Севлиево.

Водел бездомнически метод на живот и обитавал изоставената постройка. При огледа на местопроизшествието е открит и окървавения нож. Нападателят е задържан и му е наложена 72-часова прокурорска мярка. Повдигнато му е обвиняване за опит за ликвидиране. Той досега не е осъждан. Мотивите за кървавата кавга се обясняват.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР