58-годишен извратеняк се разголи пред млада майка с малко дете

...
58-годишен извратеняк се разголи пред млада майка с малко дете
Коментари Харесай

Паника в Тракия! Извратеняк стресна майка с дете

58-годишен извратеняк се разголи пред млада майка с малко дете в парк край жилищен блок в пловдивския регион „ Тракия ”, оповестиха от полицията в Пловдив, осведоми " Монитор ".

Непристойните дейности на ексхибициониста били видяни и от други хора, които прекосявали около парка. Мястото, определено от възрастния мъж да демонстрира половия си орган, се намирало покрай някогашната мебелна къща и на малко разстояние от блок 203 в пловдивския регион.

Станалите неволни очевидци на голотията се обадили на 112, а на мястото били изпратени служители на реда от Пето районно ръководство в града.
Униформените обаче били посрещнати с невероятна експанзия от извратеняка.

Първо той отказал да се легитимира пред служителите на реда. Те му поискали персоналната му карта, само че той изрично отказал да им я даде. След това почнал да сипе обиди и закани за побой към служителите на реда.

Те извадили белезниците и се пробвали да го арестуват, а той им оказал гневна опозиция. Въпреки нея, мъжът бил сполучливо закопчан и отведен в районното ръководство. Именно там била открита самоличността му – мъж на 58 години от Пловдив. Той бил задържан за 24 часа, а по случая била известена прокуратурата. Мъжът ще бъде съден по формираното бързо произвеждане по член 325 от Наказателен кодекс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР