57 млади момчета и момичета ще започнат трудовия си път,

...
57 млади момчета и момичета ще започнат трудовия си път,
Коментари Харесай

57 младежи ще започнат работа в Министерството за Българското председателство

57 млади момчета и девойки ще стартират трудовия си път, като станат част от екипа на Министерството за Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018. Срокът за подаване на документите изтича в края на работния ден в понеделник, 9 октомври. Местата са за стажанти на трудов контракт и са по програмата „ Старт на кариерата “ на Агенцията по заетостта. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството.
За работа в Министерството могат да аплайват младежи до 29 години със приключено висше обучение, които са безработни и все още нямат трудов стаж. Те ще получат неповторимата опция да работят за първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз и да придобият опит и умения в работата с представители на страните членки. Младите хора ще бъдат разпределени в разнообразни звена, които се занимават с подготовката и провеждането на председателството – звеното за връзки с делегациите, интернационалния пресцентър, екипите за информация и така нататък
За да станат част от екипа на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз, стажантите би трябвало да имат приключено обучение в някоя от следните специалности: стопанска система, политически науки, лингвистика, публични връзки и публицистика, история, право, администрация и ръководство, туризъм. Кандидатите би трябвало да владеят британски, немски или френски език най-малко на равнище В2 по Европейската езикова рамка. Изискването е обвързвано с характера на бъдещите им отговорности - да могат да са в непрестанен контакт с гостите на председателството и да им дават информация, когато е належащо. Предимство е положителната компютърна просветеност. Кандидатите би трябвало да умеят да работят в екип и на еластичен график.
С преимущество ще бъдат класирани претенденти със стажантски опит в европейски институции, организация на интернационалните събития, както и лица с на практика опит в ръководството, организацията или осъществяването на доброволческа или сходна на нея активност.
Информация за кандидатстването за работни места във ведомството по стратегия " Старт на кариерата " може да бъде открита във всяка дирекция „ Бюро по труда “. Одобрените по документи претенденти се явяват на изявление с работодателя, при което е добре да показват автобиография и документи, които да удостоверяват равнището на притежаване на непознати езици и умения за боравене с компютър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР