57-ми ден поред продължават уличните вълнения на предимно млади и

...
57-ми ден поред продължават уличните вълнения на предимно млади и
Коментари Харесай

НА ЖИВО: 57-ми ден на вълнения под надслов: Площадът пак е пълен, защото нас не ни е страх

57-ми ден подред не престават уличните безредици на най-вече млади и образовани хора, които са непреклонни и желаят осатвките на Борисов и Гешев, както и Доган и Пеевски да не са кукловодите на паралелната страна, разпределяща богатствата и решаваща ориси.

Гражданите извършиха пространството до Президентството с познатите вувузели и викания. Протестиращите не се стреснаха от снощните конфликти сред полицията и младежи, наподобяващи на футболни ентусиасти, и още веднъж пристигнаха в Триъгълника на властта.

Гражданите приветстваха „ Отровното трио “, което малко преди началото на митинга упрекна държавното управление на Борисов за грозните дейности на принуждение нощес. Според тях това е театрална режисура, която има за цел да убеди българското общество, че митингът не е кротичък.

„ Това е най-мирният митинг, той е съпоставим с курс по Икебана “, изясни юрист Хаджигенов. От „ Отровното трио “ дадоха обещание също по този начин да сезират посланиците на Европейски Съюз и Съединени американски щати за случилото се през вчерашния ден, което отдалечава България от Европа и я приближава до диктатурите в Централна Азия.

Хиляди жители скандират „ Оставка “, „ Мафия “ и „ Мутри вън “.

Където е текло отново ще тече, само че ние първо би трябвало да отпушим коритото, сподели млад мъж от сцената на митинга. Засега “Оставка ” – и още веднъж започнаха викания. Това, което направихме през вчерашния ден е триумф. На вас “Браво ”, обърна се млада жена към всички митинги ращи на площада. 

ПО-ДОЛУ ВИЖТЕ РЕДИЦА АКТУАЛНИ ВИДЕА









Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР