57-годшният Мирослав Б. бил качен на платформа на специален автомобил,

...
57-годшният Мирослав Б. бил качен на платформа на специален автомобил,
Коментари Харесай

Последна Информация: Пиян Шофьор Уби Служител На Центъра За Градска Мобилност В София, Получи 8 Години Затвор!

57-годшният Мирослав Б. бил качен на платформа на специфичен автомобил, когато пияният лидер забил с " Ауди " се забил в него. При жестокия удар мъжът бил отритнат на разстояние 19 метра, вследствие на което получил съчетана тъпа контузия на главата, гръдна коремна контузия и контузия на крайниците. По-късно същата нощ той умрял в " Пирогов ", макар положените старания от лекарите.

При случая пострадаха още трима души. Тогава беше обявено, че конфликтът бил толкоз мощен, че сътрудниците на Мирослав изхвърчали от автомобила.

Освен ефикасна присъда, съдът лиши Иван Ч. от право до ръководи моторно транспортно средство също за 8 години и постанови да изтърпи напълно и настрана по-рано наложено му наказване от 8 месеца " отнемане от независимост " за разпространяване на опиати, оповестиха от прокуратурата.

Настоящата присъда се явява втора за мъжа за породена от него гибел по несъобразителност при пътно-транспортно произшествие, откакто през 2002 година е осъждан за друго такова закононарушение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР