57-годишният Цветан Петров категорично отрече пред Районен съд Пловдив той

...
57-годишният Цветан Петров категорично отрече пред Районен съд Пловдив той
Коментари Харесай

Биячът на бременно момиче и приятеля ѝ на АМ "Тракия" с невероятна история пред съда

57-годишният Цветан Петров изрично отхвърли пред Районен съд Пловдив той и брат му Петър да са почнали първи побоя над 20-годишната Симона Милушева и 33-годишният Димитър Атанасов.

БЛИЦ напомня, че преди 2 дни братята биха свиреп на Автомагистрала „ Тракия “ пътуващата двойка. Момичето е бременно и твърди, че е било удряно от мъжете. Адвокатът на обвинения – Орлин Търновлийски изиска от съда по-лека мярка за клиента си, като сподели, че носът на Цветан Петров е бил строшен по време на побоя, а брат му Петър лежи в „ Пирогов “ със счупена челюст и избити зъби.

Адвокатът сподели още, че Цветан е бързал да закара брат си в болница за интервенция, когато другата кола му засякла пътя. Братята слезли и поискали сметка на младата двойка за какво им е лишила преимущество. В този миг обаче, съгласно Цветан, пръв е почнал боят Димитър Атанасов. Той пръв протегнал ръка и блъснал Петър. След това Атанасов паднал на земята и братята го набили.

Те обаче изрично твърдели, че не са докосвали момичето, сподели още юристът. Той посочи, че Цветан би трябвало да излезе на независимост, тъй като гледа в Ямбол възрастните си заболели родители и тъй като има 7-годишно дете, за което би трябвало да се грижи. Съдът обаче отхвърли да пусне Цветан Петров от ареста.

По време на съвещанието стана ясно, че той е с влезнала в действие присъда от 17 май тази година за побой нанесен през 2014. Присъдата е 2 години условно и е влезнала в действие.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР