57-годишната Хали Бери е от жените, които сякаш не остаряват.

...
57-годишната Хали Бери е от жените, които сякаш не остаряват.
Коментари Харесай

Снимката на Хали Бери по бельо, която предизвика мнгоо въпроси

57-годишната Хали Бери е от дамите, които като че ли не остаряват. Наскоро тя приказва искрено за компликациите, свързани с менопаузата, които и самата тя изпитва. Но гледайки фотосите, които разгласява в обществените мрежи, оставаме с усещането, че доста добре се оправя и с този интервал.
 Хали Бери намерено за менопаузата и с вдъхновявящо обръщение за дамите
Притеснява ли се Хали Бери от менопаузата

Актрисата има какво да каже за сексуалността и възрастта на дамите

Актрисата продължава да бъде все по този начин в страхотна форма и не се тормози да го показва, с цел да вдъхне убеденост, че годините не са присъда. Последният кадър, на който го показва, е от края на предходната седмица.

На него Хали Бери театралничи измежду огромни скали в предизвикателна поза, облечена единствено в секси транспарантно боди. " Не можах да скрия тези скали ", написа актрисата към фрагмента, добавяйки намигващо дребосъче. И остави хората да се чудят дали приказва за същинските скали или за своите прелести.

Актрисата по този начин и не посочи мястото, на което е направена фотографията, само че по-наблюдателните й почитатели видяха една детайлности в нея - че пред краката й има няколко изпражнения. Хали Бери обаче очевидно не се е тормозила от това, знаейки, че вниманието ще падне напълно върху нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР