57-годишната Брук Шийлдс е новото лице на марката за бельо

...
57-годишната Брук Шийлдс е новото лице на марката за бельо
Коментари Харесай

Брук Шийлдс на 57 по-секси от всякога

57-годишната Брук Шийлдс е новото лице на марката за долни дрехи Skims на Ким Кардашиян. Актрисата се снима в реклама на нова сбирка сутиени, която ще бъде пусната в продажба през днешния ден, на 27 септември.
                             

                             

„ За мен е огромна чест и наслаждение да вземам участие в първата акция за сутиени на @SKIMS “, написа Брук дружно със фотосите си в Instagram, показващи новото долни дрехи. „ Мога почтено да кажа, че тези сутиени са нещо, в което всички можем да се усещаме уверени и спокойни. “

„ Мисля, че наподобявам по-секси. Чувствам се повече себе си. Имам възприятието, че пребивавам живота си съгласно моите условия “, сподели неотдавна Брук

Линията включва 15 разнообразни модела в присъщите за марката неутрални цветове. Освен това с Шийлдс в акцията вземат участие Джулиет Луис, Челси Хендлър, Индия Мур, Беки Джи и Каси.

Освен звездите в акцията се включиха 50 дами - от сервитьорки до изпълнителни шефове, " с цел да подчертаят уговорката на марката да основава безконечни дизайни за дами с друг метод на живот и от друг генезис ".
                             

Освен във фотосесия, дамите участваха във видеоклип, в който приказваха за пътя към себеприемането. Писателката и комедиант Челси Хендлър сподели, че дълго време е имала комплекс поради гърдите си. “Увивах се с тиксо преди да отида на учебно заведение. Едва когато бях на 40, осъзнах, че гърдите ми са невероятни ”, призна тя.

Марката Skims извънредно бързо зае своя ниша на пазара на долни дрехи – единствено в първите две минути от стартирането на уеб страницата през 2019 година Ким Кардашиян е спечелила 2 милиона $. Оттогава сбирките, които през днешния ден включват също бански и домашни облекла, постоянно се разпродават със светкавична скорост. Сутиените от новата линия костват от 36 до 58 $. Тази година Bloomberg оцени Skims на 3,2 милиарда $. Според прогнозата на изданието продажбите за тази година могат да доближат 400 милиона $.
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР